Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Serpa Kalandpark-Balatonfüzfő
Cím: 8175 Balatonfűzfő, Uszoda u. 2.Email: info@serpakalandpark.hu
Web: http://www.serpakalandpark.hu/hu/Telefon: 0620-915-9117

Bevezető

A parkról Parkunk 2003-ban nyitott meg Balatonfűzfőn a Balatoni bob pálya és a Balaton uszoda tőszomszédságában. Célunk röviden összefoglalható: természetes mozgásformák, természetes környezetben. Hat éves kortól a fizikai aktivitás végéig várjuk a csúszni, mászni, lőni vágyó kedves vendégeinket. Mászótornyunkon, már két-három éves korosztálynak is van lehetősége kipróbálni ügyességét, bátorságát. Eszközeink kialakításánál arra törekedtünk, hogy minden egészséges felnőtt és gyermek számára teljesíthetőek legyenek a feladatok. Csak a kishitűség, a motiválatlanság, vagy az akarat hiánya gátolhatja meg a sikerélmény elérését. A részvételhez utcai öltözet megfelelő. Optimális viseletként a sportruházatot és a zárt edzőcipőt ajánljuk. A falmászáshoz a puha szandál és a papucs alkalmatlan, helyettük mezítláb teljesíthető a feladat. A kalandösvény csak cipőben, vagy szandálban teljesíthető. Az íjászathoz és a drótkötélcsúszdához bármely viselet alkalmas. A szakszerű üzemeltetésnek és a szabályok betartásának köszönhetően fennállásunk tizenegy éve alatt izomlázon kívül más probléma nem adódott. Büszkék vagyunk arra, hogy számos újonnan épülő parknak mintául szolgálunk, mint ahogy arra is, hogy a tervezéstől a kivitelezés utolsó ecsetvonásáig, mindent önerőből, saját kezűleg hoztunk létre.
Kalandra fel, félre a kishitűséggel, irány a csúcs! 100% biztonság + kihívás = maradandó élmény!
Az elmúlt évtized alatt rengeteg tapasztalat és élmény ért minket. 8-9 éve kezdődött, Kihelyezett madárodú a Serpa Kalandparkban amikor is nemrég felállított faoszlopainkat, melyek az akadálypályákat tartották és tartják, elkezdték belakni a madarak. Az oszlopok gyengébb részeit kihasználva, főleg harkályok, szép, tágas odúkat vájtak maguknak. Majd jöttek és költöztek, be más fajtájú madárkák is. Három éve munkatársaink kedvence, egy pele család volt. Amellett, hogy örültünk az élet ilyetén való megnyilvánulásának, kissé megijedtünk a következményeitől. Tudniillik, mi van akkor, ha kívülről nem érzékelhetően, olyannyira kivájják a fa belsőt, ami töréshez vezethet. Ezért aztán, odúkat csináltunk és a közeli fákra szereltük fel. Az oszlopokon lévő odúkat pedig, kirepülés után bedolgoztuk. Bízunk benne, hogy a készített lakhelyeket is szeretni fogják szárnyas vendégeink.

Keresőszavak

kalandpark,,


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0