Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Bognárház
Cím: 8171 Balatonvilágos, Dobó út 115.Email: bognar1954@invitel.hu
Web: http://www.balaton-bognar.hu/Telefon: 0620-945-5772
Gps: 46.9731697 , 18.1665863

Bemutatkozás

Szeretettel köszöntjük Balatonvilágoson a Bognár családnál, Siófoktól keletre a Balaton déli oldalán
Balatonvilágos a Balaton deli partján található, Siófoktól 8 km-re, a ClubAliga szomszédságában. A település egyedülálló panorámás magasparttal rendelkezik, ahonnan jói dõben csodálatos kilátás nyílik az egész Balatonra. Festõi látnivaló, a naplemente visszatükrözése a tó vizérõl. A BOGNÁR Apartmanház a település központjában a Postától, Cukrászdától,ABC -tõl, Vendéglõtõl 100 m-re található.
A BOGNÁR HAZ rendelkezik saját udvari és ház elõtti, mozgáskorlátozottak részére is kiépített parkolóval. Egy háromagyas apartman mozgásban korlátozott egyenek részére van kialakítva.
Lehetõség van egyéni vagy csoportos udvari grillezésre, bográcsozásra. 2 és 3 ágyas klimatizált, színes Tv-vel, hûtõszekrénnyel, tusoló-WC-vel ellátott apartmanok állnak rendelkezésre az üdülésre és pihenésre vágyó vendégek részére. Az apartmanokhoz egy teljesen felszerelt konyha is tartozik. 60 m2 fedett, oldalán nyitott társalgó szolgálja az esti szabadidõ kellemes eltöltését.

Szervíz - Szolgáltatások
Díjmentes szolgáltatások:
* külsõ parkoló
* ingyenes strandbelépõ
* törzsvendégnek ingyenes széf- és zárt
parkolóhasználat
Térítéses szolgáltatás:
* széfhasználat
* klíma
* zárt parkolóFőoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0